Comunicate de presa /

2 Februarie 2023

SINTEZA activității desfășurate în domeniul ORDINII ȘI LINIȘTII PUBLICE - luna IANUARIE 2023 -

În perioada 01 - 31 ianuarie 2023 polițiștii locali din cadrul Birourilor Ordine Publică au acționat în permanență conform atribuțiilor specifice, pentru depistarea și sancționarea persoanelor care încalcă normele legale, fiind întocmite 147 procese-verbale de constatare a contravenției, în valoare totală de 26.680 lei și legitimate 952 de persoane. De asemenea, au fost asigurate măsuri de ordine și liniște publică în zona unităților de învățământ stabilite în responsabilitate prin Planul local de acțiune pentru creșterea gradului de siguranță a elevilor și a personalului didactic și prevenirea delincvenței juvenile în incinta și în zona unităților de învâțământ preuniversitar din municipiul Ploiești în anul școlar 2022-2023.
În aceeași perioadă de referință polițiștii locali din cadrul Birourilor Ordine Publică și Biroului Intervenție Rapidă au acționat împreună cu angajații S.C. T.C.E. S.A. în stațiile și mijloacele de transport în comun, în vederea asigurării unui climat civilizat, cât și pentru depistarea persoanelor care circulă fără legitimații de călătorie.
Totodată, au fost monitorizate principalele zone cunoscute a fi frecventate de persoanele care apelează la mila publicului, precum și zonele aglomerate și cele cu risc crescut de depozitare a deșeurilor menajere.
Prin acțiunile întreprinse, Poliția Locală Ploiești își dorește să creeze un climat de siguranță, ordine și confort pentru ploieșteni.
Vă stăm permanent la dispoziție prin Dispeceratul instituției, la numerele de telefon 0244/954 și 0244/513255, precum și prin intermediul adresei de e-mail : office@polocploiesti.ro.

 

 comunicatul anterioar    inapoi la lista comunicatelor    comunicatul urmator