Comunicate de presa /

7 Noiembrie 2022

Autovehicule avariate pe Bulevardul Republicii

În noaptea de duminică spre luni, 07 noiembrie 2022, în jurul orei 03.10, un echipaj auto din cadrul Biroului Ordine Publică II a observat un autovehicul marca Renault, care se deplasa cu viteză pe Bulevardul Republicii spre zona de nord a municipiului. În dreptul intersecției cu strada Andrei Mureșanu, conducătorul auto a pierdut controlul volanului, avariind două autoturisme parcate în apropiere. Din autovehiculul care a produs accidentul au coborât două persoane de sex masculin și una de sex feminin, care au părăsit locul faptei.
Polițiștii locali au procedat la urmărirea suspecților, două dintre persoane fiind depistate pe strada Gheorghe Șincai și aduse la locul faptei. În urma legitimării, a fost identificat numitul R.A, de 28 ani, cu domiciliul în Ploiești, precum și numita P.N.I, de 20 ani, cu domiciliul în București.
Urmare apelului efectuat de polițiștii locali prin Serviciul Unic de Urgență 112, la fața locului s-a prezentat un echipaj al Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipale, precum și un echipaj al ambulanței care a acordat îngrijiri medicale persoanei de sex feminin, ce a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe în vederea efectuării de investigații.
Continuarea cercetărilor în acest caz se efectuează de către lucrătorii Poliției Municipiului Ploiești.comunicatul anterioar    inapoi la lista comunicatelor    comunicatul urmator