Comunicate de presa /

4 Noiembrie 2022

Transporatori sancționați pentru încălcarea regulilor stabilite de municipalitate

Poliția Locală Ploiești prin polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice a desfășurat, în dimineața zilei de vineri, 04.11.2022, acțiuni de control pentru depistarea și sancționarea conducătorilor de autovehicule care efectuează transport de persoane cu microbuze sau autobuze fără autorizație eliberată de Primăria Municipiului Ploiești, precum și pentru utilizarea altor terminale, circulația autovehiculelor pe alte trasee și oprirea în alte stații decât cele stabilite la nivelul municipiului.
Totodată, verificările au avut în vedere și circulaţia autovehiculelor cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 t în zonele de restricție reglementate de municipalitate, fără a deţine autorizaţie de acces valabilă.
Controalele polițiștilor locali s-au desfășurat pe Bulevardul București, străzile Democrației, Găgeni, Gheorghe Grigore Cantacuzino, Ștrandului și Depoului.
În urma verificării unui număr de 173 conducători auto, au fost aplicate 84 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 20.500 lei, pentru nerespectarea prevederilor art. 12.1. pct 2 din H.C.L. nr. 228/2006 și ale art. 12 din H.C.L. nr. 131/2011.
Echipajele Poliției Locale Ploiești au permanent în atenție impunerea unui climat de disciplină în rândul transportatorilor, pentru respectarea normelor legale.comunicatul anterioar    inapoi la lista comunicatelor    comunicatul urmator