Comunicate de presa /

24 Decembrie 2019

Furt depistat de un polițist local aflat în concediu de odihnă

În după-amiaza zilei de 23 decembrie 2019, în jurul orelor 17:30, un polițist local aflat în timpul liber, s-a autosesizat cu privire la comportamentul suspect al unui tânăr care a ieșit din supermarket-ul Mega Image, situat în Bulevardul București și s-a îndreptat către un autoturism parcat în apropiere.
La scurt timp, din același magazin a ieșit un alt tânăr care, de asemenea, i-a atras atenția polițistului local, deoarece în partea stângă, la spate, avea ceva voluminos sub haină. Acesta s-a îndreptat spre același autoturism, un Chevrolet Aveo de culoare neagră, înmatriculat în București.
Polițistul local a reținut numărul de înmatriculare al mașinii și a luat legătura cu un reprezentant al supermarket-ului mai sus menționat, pentru a se verifica dacă suspecții au furat bunuri din magazin. În urma vizionării imaginilor video, s-a constatat că acesția au sustras ciocolată și pastă de dinți.
Cazul a fost transmis Poliției Municipiului Ploiești, suspecții, identificați cu domiciliul în județul Ilfov, fiind reținuți de lucrătorii Secției nr. 4 Poliție în vederea continuării cercetărilor.comunicatul anterioar    inapoi la lista comunicatelor