Comunicate de presa /

24 Octombrie 2019

Acțiuni persoane vârstnice

În cursul zilei de astăzi, 24 octombrie 2019 reprezentanți ai Poliției Locale Ploiești au participat la sediul Asociației Județene a Pensionarilor Prahova din strada Vasile Lupu, nr. 26, la o întâlnire ce a avut ca temă problemele de ordin civic cu care se confruntă persoanele vârstnice.
Au fost prezentate informări cu privire la măsurile de protecție a persoanelor vârstnice care locuiesc singure sau în case izolate și care prezintă vulnerabilitate sporită la fenomenul infracțional.
De asemenea, au fost transmise reprezentanților Poliției Locale probleme punctuale din anumite zone ale municipiului, acestea fiind preluate în vederea soluționării potrivit competențelor legale în materie.
Astfel de acțiuni se vor desfășura periodic, avându-se în vedere și organizarea de întâlniri la sediile din cartiere ale asociației, pentru a se acționa cu o mai mare eficiență în soluționarea problemelor privind încălcarea normelor de conviețuire socială, ordine și liniște publică.comunicatul anterioar    inapoi la lista comunicatelor