Comunicate de presa /

26 Iunie 2019

Șoferiță prinsă divulgând date false de identificare

În timpul exercitării atribuțiilor în domeniul circulației pe drumurile publice, un echipaj de polițiști locali a sesizat în cursul zilei de marți, 25 iunie 2019, în jurul orei 17.00, cum șoferul unui autovehicul marca Mecedes nu a respectat semnificația indicatorului rutier "Acces interzis", oprind neregulamentar pe strada Ștefan Greceanu.
Polițiștii locali au procedat la legitimarea conducătoarei auto, care a relatat faptul că nu are asupra ei permisul de conducere, comunicând verbal datele de identificare. În urma verificării autorizației provizorii de circulație s-a constatat că aceasta era expirată.
Astfel, la fața locului a fost solicitată prezența lucrătorilor Biroului Rutier al Poliției Municipale, moment în care șoferița a declarat că datele de identificare furnizate inițial aparțineau surorii sale.
Numita U.G., de 30 ani, cu domiciliul în orașul Urlați a fost sancționată contravențional de polițiștii locali pentru încălcarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, fiind preluată de agenții Poliției Municipale pentru continuarea cercetărilor.comunicatul anterioar    inapoi la lista comunicatelor