Comunicate de presa /

4 Octombrie 2018

Transportatori sancționați pentru încălcarea normelor legale

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice au desfășurat, în zilele de 2 și 3 octombrie 2018, acțiuni de control cu privire la respectarea prevederilor legale de către operatorii de transport marfă și operatorii de transport persoane cu microbuze sau autobuze.
În urma verificării unui număr de 152 de conducători de autovehicule, au fost aplicate 104 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 26.000 lei (conform H.C.L. nr. 228/2006 și H.C.L. nr. 131/2011).
Controalele au vizat circulaţia autovehiculelor cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 t în zonele de restricție reglementate de municipalitate, depistarea conducătorilor de autovehicule ce transportă persoane cu microbuze sau autobuze fără autorizație eliberată de municipalitate și pentru utilizarea altor terminale, circulația pe alte trasee sau oprirea în alte stații decât cele stabilite la nivelul orașului.
Acțiunile întreprinse au avut loc pe străzile: Vasile Milea, Gheorghe Doja, Gheorghe Grigore Cantacuzino, Șoseaua Vestului, Sondelor, Piața 1 Decembrie 1918, Găgeni, Alexandru Vlahuță, Democrației, Ștefan cel Mare, Depoului, Ștrandului, Mihai Bravu și Domnișori.
Prin verificările desfășurate, Poliția Locală Ploiește urmărește impunerea unui climat de disciplină în rândul transportatorilor, precum și respectarea normelor legale în materie.comunicatul anterioar    inapoi la lista comunicatelor