Comunicate de presa /

20 Martie 2018

Amenzi pentru neregulile depistate la lucrările rețelelor edilitare

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplină în Construcții, Afișaj Stradal și Protecția Mediului au aplicat, în perioada 01.03 - 20.03.2018, un număr de 13 sancțiuni contravenționale agenților economici care execută lucrări de intervenție la rețelele edilitare Astfel, firmele autorizate au de achitat amenzi în valoare totală de 30.000 lei din cauza faptului că, la momentul controalelor, nu au deținut avizele necesare sau nu au respectat termenele de execuție a lucrărilor de investiții, reparații și intervenții la rețelele edilitare - conform H.C.L. nr. 228/2006 referitoare la gospodărirea municipiului și H.C.L. nr. 337/2008 privind stabilirea modalității de executare a lucrărilor de reparații pe domeniul public și privat al municipiului Ploiești.

Neregulile în executarea lucrărilor la rețele edilitare au fost depistate pe străzile Vasile Lucaciu, Aleea Chimiei, Muncii, Cercului/Cărămidari, Triumfului/Gh. Doja, Griviței, Jepilor/Domnișori, Nucilor, Theodor Aman, Găgeni/Văleni, Ana Ipătescu/Mihai Eminescu și Lupeni.

Poliția Locală Ploiești efectuează permanent verificări pe raza municipiului cu privire la respectarea de către firmele autorizate a termenelor de execuție a lucrărilor de investiții, reparații și intervenții executate la rețelele edilitare, semnalizarea corespunzătoare a șantierelor, readucerea terenului la starea inițială prin refacerea covorului asfaltic și eliberarea domeniului public de materialele de construcții.comunicatul anterioar    inapoi la lista comunicatelor