Comunicate de presa /

1 Februarie 2018

Conducere cu permis reținut și dovadă înlocuitoare expirată

În data de 31.01.2018, în jurul orelor 13:30, în timp ce efectua serviciul de patrulare, un echipaj din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice a observat la intersecția Bulevardului Independenței cu strada Veronica Micle, un autoturism marca Kia Sorento, înmatriculat în județul Prahova, oprit la colțul intersecției, cu motorul pornit, șoferul aflându-se la volan.
În momentul în care polițiștii locali s-au îndreptat către autoturism, conducătorul auto a avut intenția să se pună în mișcare, dar la solicitarea agentului a rămas pe loc.
Deoarece șoferul a precizat faptul că nu are asupra sa nici cartea de identitate și nici permisul de conducere, s-a procedat la identificarea acestuia în baza de date. S-a constatat că persoana se numește A.V., în vârstă de 37 de ani, cu domiciliul în Bărcănești și că nu deține permis de conducere, motiv pentru care au fost solicitați lucrătorii din cadrul Biroului Rutier al Poliției Naționale.
Ulterior s-a constatat că acesta avea o dovadă înlocuitoare expirată la data de 26.01.2018, iar permisul de conducere eliberat de autoritățile spaniole îi fusese reținut în urma unui accident rutier în care a fost implicat în anul 2016.comunicatul anterioar    inapoi la lista comunicatelor