Comunicate de presa /

18 Ianuarie 2018

Polițistă acroșată intenționat cu mașina de un conducător auto

În data de 18.01.2018, în jurul orelor 12:00, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, un echipaj al Serviciului Circulație pe Drumurile Publice din cadrul Poliției Locale Ploiești, a depistat pe strada Jurnalist Gabi Dobre, un autovehicul marca Volkswagen Eos, înmatriculat în județul Dâmbovița, parcat neregulamentar.
Șoferul a refuzat să prezinte documentele, iar în momentul în care polițistul local, Mariana Buzia, a încercat să fotografieze numărul de înmatriculare al mașinii, acesta a demarat cu viteză, acroșând-o cu partea dreaptă a autovehiculului.
Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani, a fugit de la fața locului, fiind prins de polițiștii din cadrul Secției nr. 3 la intersecția străzii Gheorghe Grigore Cantacuzino cu Șoseaua Vestului. Bărbatul a fost preluat pentru cercetări de reprezentanții Poliției Municipale.
Colega noastră, doamna Mariana Buzia, în vârstă de 50 ani, a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe pentru investigații medicale, în prezent starea de sănătate a acesteia fiind monitorizată.comunicatul anterioar    inapoi la lista comunicatelor