Comunicate de presa /

16 Ianuarie 2018

Persoană salvată din incendiu

În cursul nopții de 15/16 ianuarie 2018, în timp ce se afla pe strada Cuza-Vodă, o patrulă a Poliției Locale a auzit o bubuitură înfundată, destul de puternică. Încercând să afle cauza acesteia, polițiștii locali au constatat că dintr-o anexă subterană aflată în fața unei unități bancare, o persoană striga după ajutor, moment în care au văzut și un fum negru, ce provenea din acel subsol.
S-a procedat la verificarea zonei, fiind găsit un bărbat care cerea ajutor, acesta fiind scos din subsolul în care incendiul începuse să se propage semnificativ. De asemenea, i s-au acodat măsuri de prim ajutor persoanei în cauză, aceasta prezentând tulburări respiratorii, vărsături și grețuri, având urme de arsuri minore pe față și pe mâini, fiind solicitată în același timp și intervenția Serviciului Unic de Urgență.
La fața locului s-au prezentat două autospeciale I.S.U. care au localizat și stins incendiul, precum și un echipaj al Ambulanței, care a preluat victima, aceasta fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență.
În urma verificărilor bărbatul a fost identificat în persoana numitului S.A., în vârstă de 66 de ani, domiciliat în județul Bacău.comunicatul anterioar    inapoi la lista comunicatelor