Comunicate de presa /

1 Noiembrie 2017

Ei sunt colegii noștri!

Conducerea Poliției Locale Ploiești felicită colegii din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice care au dat exemplu de spirit civic și profesionalism prin modul lor de acțiune și intervenție.
Astfel, luni 30 octombrie 2017, în jurul orelor 13:00, polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice (Matei Veronica, Stan Marian și Badea Irinel), aflați în patrulare în zona centrală a municipiului, au sesizat faptul că o persoană de sex feminin fusese acroșată de un autoturism în sensul giratoriu de la Catedrala "Sf. Ioan Botezătorul". Până la sosirea la fața locului a serviciului de ambulanță și a organelor de cercetare, polițiștii locali au procedat la asigurarea fluenței și siguranței traficului în zonă, precum și luarea primelor măsuri care s-au impus pentru conservarea urmelor și identificarea autorului faptei.
Marți, 31 octombrie 2017, în jurul orelor 17:00, polițiștii locali din cadrul aceluiași serviciu (Enescu Bogdan și Stanciu Cătălin), în timp ce desfășurau activitatea de patrulare pe Bulevardul Republicii, au observat o persoană de sex masculin căzută pe trecerea de pietoni din apropierea Cinematografului "Patria". Colegii noștri au acordat primul ajutor persoanei și au apelat Serviciul Unic de Urgență 112, asigurând totodată și fluența traficului rutier și pietonal în zona respectivă.
Prezența de spirit a polițiștilor locali nu a rămas neobservată de cetățenii aflați în zonă, care au surprins momentul și au transmis către mass-media înregistările video.comunicatul anterioar    inapoi la lista comunicatelor